تاریخ انتشار: یکشنبه 1394/07/26 - 11:12
کد خبر: 182487

دبیر جامعه اسلامی دانشجویان دانشگاه تهران در گفتگو با «خبرنامه دانشجویان ایران»؛

حضور رئیس جمهور در دانشگاه برای شنیدن نظرات دانشجویان باشد/ هنوز به تشکل‌ها وقت اظهار نظر ندادند

حضور رئیس جمهور در دانشگاه برای شنیدن نظرات دانشجویان باشد/ هنوز به تشکل‌ها وقت اظهار نظر ندادند

دانشگاه نماد آزادی و تضارب آرا است. حضور رئیس جمهور در دانشگاه ها باید برای شنیدن نظرات دانشجویان باشد، مگرنه مراسم های دولتی را در خارج از دانشگاه نیز می شود برگزار کرد.

خبرنامه دانشجویان ایران: دبیر جامعه اسلامی دانشجویان دانشگاه تهران گفت: امیدواریم امسال شاهد برگزاری یک مراسم کاملا دانشجویی در دانشگاه تهران باشیم. از رئیس جمهور و مسئولان می خواهیم برای شنیدن نظرات دانشجویان حساسیت به خرج دهند. حرف های نگفته زیادی با رئیس جمهور داریم.

رضا نظری، دبیر جامعه اسلامی دانشجویان دانشگاه تهران در گفتگو با خبرنگار «خبرنامه دانشجویان ایران»؛ با اشاره به خبر حضور رئیس جمهور در دانشگاه تهران گفت: از مسئولین می خواهیم بصورت عملی التزام خود به بیانات رهبری را نشان دهند. مقام معظم رهبری مکرر از مسئولین دولتی خواسته که در جمع های دانشجویی حاضر شوند و سخنان دانشجوها را بشنوند.

وی افزود: هرساله شاهدیم رهبری در جلسه ای صحبت همه تشکل های دانشجویی را با حوصله شنیده و خود نیز تشویق به نقد و تحلیل می کنند. ولی متاسفانه در این چند سال برنامه ای از این جنس را از دولت ندیده ایم. متاسفانه در سفرهای استانی نیز جلسه ای با تشکل های دانشجویی برگزار نمی شود.

نظری در ادامه با بیان این مطلب که "این دولت نیز مانند دولت گذشته رفتار مناسبی را در قبال دانشگاه و دانشجو در پیش نگرفته است"، تصریح کرد: دولت نباید از نقادی واهمه داشته باشد، بلکه باید مشتاقانه پذیرای نظرات دانشگاهیان باشد.

دبیر جامعه اسلامی دانشجویان دانشگاه تهران افزود: بجاست با گذشت نیمی از عمر دولت تدبیر و امید، وزیر محترم علوم بررسی کنند و آمار دهند که سابقه حضور اعضای هیئت دولت در دانشگاه ها چگونه بوده است؟ چند مرتبه اعضای هیئت دولت به دانشگاه ها آمدند و خود را در برابر سوال و نظر و انتقاد دانشجویان قرار دادند؟

وی در ادامه گفت: حقیقتا وزارت علوم باید تدبیری برای رفع این مشکل داشته باشد. عده ای فقط به دنبال مجالس مدح و ستایش خود هستند. اما دانشجویان صادقانه و صریح صحبت می کنند و نمی توان از آنان انتظار داشت که در مقابل مشکلاتی که می بینند سکوت کنند.

این فعال دانشجویی در ادامه با اشاره به رویه حضور رئیس جمهور در دانشگاه تهران و برنامه سخنرانی تشکل ها گفت: متاسفانه تا این لحظه به نمایندگان تشکل های دانشجویی وقت صحبت در حضور رئیس جمهور را نداده اند. ما به این نحوه حضور مسئولین در دانشگاه اعتراض داریم.

وی افزود: نباید با ایجاد محدودیت و یا گزینش جلوی سخن را گرفت. دانشگاه نماد آزادی و تضارب آرا است. حضور رئیس جمهور در دانشگاه ها باید برای شنیدن نظرات دانشجویان باشد، مگرنه مراسم های دولتی را در خارج از دانشگاه نیز می شود برگزار کرد.

نظری در پایان نیز گفت: امیدواریم امسال شاهد برگزاری یک مراسم کاملا دانشجویی در دانشگاه تهران باشیم. از رئیس جمهور و مسئولان می خواهیم برای شنیدن نظرات دانشجویان حساسیت به خرج دهند. حرف های نگفته زیادی با رئیس جمهور داریم.

نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
قیمت گازوئیل در آمریکا برای اولین بار ۶ دلاری شد
فیلم | تصاویری از مورد اصابت قرار گرفتن شناور بدون سرنشین آمریکایی
انجمن اسلامی دانشگاه علامه طباطبایی از برگزاری جلسه غیررسمی معاونت وزیر علوم با هنجارشکنان حجاب انتقاد کرد
نماینده روسیه: مسکو هرگونه سوءاستفاده از شورای امنیت برای تسویه‌حساب سیاسی با تهران را رد می‌کند
تضعیف رسانه خودی، خالی کردن میدان برای روایت دشمن / امروز میدان اصلی، میدان خدمت است نه میدان امتیازگیری جناحی
 نماینده چین: از شورای امنیت برای تسویه‌حساب سیاسی علیه ایران سوءاستفاده نکنید
فیلم | ۳ مخزن بزرگ نفتی در جازان عربستان سوخت
رویترز: ۸ جنگنده و یک هواپیما در حملات شب گذشته ایران به پایگاه آمریکا در اردن آسیب دیدند
فیلم | روایتی از آنچه در اسفندماه در دانشگاه شریف گذشت / «سازمان‌یافته‌ و هماهنگ؛ با یک نماد و در یک روز»
قیمت نفت برنت به ۱۰۵ دلار در هر بشکه رسید!
تسلط انصارالله بر دریای سرخ در حال افزایش است
دستگیری ۳ نفر از عوامل درگیری خوابگاه دانشگاه سمنان
ضربه کاری به دشمن با توان موشکی نوین و اشراف اطلاعاتی 
نتیجه قطعنامه ضدایرانی شورای حکام تسریع توسعه فناوری هسته‌ای خواهد بود
محل جانبازی رهبر معظم انقلاب، امروز میزبان مصحف‌های مقاومت شد
۱۰ هزار دانشجو راهی حج عمره می‌شوند
خونخواهی یک مکتب و سبک برخورد با طاغوتی‌ست که می‌خواهد شیعه را از میان بردارد
ایران، روسیه و چین: قطعنامه غرب فاقد مبنای حقوقی است
سهم ایران از خزر به زیر ۴ درصد کاهش می‌یابد؟
راهنمای جامع خرید و بهینه‌سازی استیرر آزمایشگاهی؛ از مکانیسم‌های مغناطیسی تا حل چالش‌های حرارتی آزمایشگاه
بهترین کفپوش برای بخش‌های مختلف خانه؛ پارکت لمینت یا SPC؟
نظرسنجی
به نظر شما توافق با آمریکا به پایان مخاصمات می‌انجامد یا دوباره شاهد یک درگیری تمام عیار خواهیم بود؟


مشاهده نتایج
go to top